Tjekliste til din campingferie

Camping er blevet mere og mere populært, og flere danskere end nogensinde før benytter nu denne måde at holde ferie på. Der ses især børnefamilier og cykelturister men også unge benytter sig nu af camping- og teltferie. Mange elsker friheden ved konstant at være i bevægelse, og dermed kunne flytte sig til et nyt sted, hvor end det passer en. Samtidig er det blevet mere populært at komme ud i naturen og nyde den friske luft. Mange får samtidig en følelse af nostalgi ved at være på camping, fordi det bringer barndomsminder frem. Selvom camping er en forholdsvis simpel måde at holde ferie på, er der mange ting, som man skal huske for at få mest ud af sin ferie.

 

Tjek teltpladserne ud

Hvis I er førstegangscampister er det en god ide at overveje, hvad I er mest til. Er I mest til at være tæt på hav eller ønsker I at blive i ét med naturen i skoven? Det kan også være, I ønsker at være tæt på by, så I er tæt på indkøb og shopping? Efter I er færdige med overvejelsesfasen, kan det anbefales at tjekke de forskellige steder ud, hvis de er indenfor jeres umiddelbare rækkevidde. Først her kan I mærke efter, hvad der passer jer allerbedst.

 

Hvilken campingform passer jer bedst?

Efter I har besluttet jer for, hvor I gerne vil campere, er næste skridt at overveje, hvilken campingform der tiltaler jer mest. Er I mest til den nyere form, hvor I camperer i en campingvogn, som dermed minder lidt om at være i sommerhus, eller kunne I godt tænke jer at komme endnu tættere på naturen ved at campere i et telt? Dette er to vidt forskellige campingmåder, hvor I vil få to forskellige oplevelser. Vælger I campingvognen, føles det noget mere vant og trygt, hvor I stadig vil føle jer indendørs, selvom I i teorien befinder jer udenfor. Teltformen, som er den ældste campingform, kan være noget mere udfordrende, især hvis I er førstegangscampister. Så her er det altså, I skal overveje, hvad I er mest til.

 

Huskelisten

Efter I har besluttet jer for både campingstedet og campingformen, er det nu endelig ved at være tid til at tage af sted, og dermed er der mange andre ting, som er helt essentielle at have styr på for at få den bedst mulige ferie. På start.dk finder I de bedste priser på over 5 millioner produkter. Hjemmesiden er et supergodt hjælpemiddel til at finde frem til den wepshop, som sælger lige netop dét, I søger til den allerbedste pris. Herunder findes webshops, som sælger diverse campingudstyr blandt andet værktøj, regntøj og lommelygte, og hvad ellers du har brug for på din campingtur. Derudover er det essentielt at huske mad og tørvarer, en grill og eventuel brandslukker, hvis nu uheldet skulle være ude. Hvis I kunne tænke jer at forevige minderne, er det altid godt at medbringe et kamera, en telefon eller lignende. Nu hvor der er styr på alt det praktiske, er det eneste, der er tilbage at gøre, blot at læne sig tilbage med fødderne oppe og nyde ferien.

Indlægs forfatter: admin