Stream de bedste film i udlandet på Netflix med VPN

Annonce

Vil du gerne nyde en god campingferie men stadig bruge nogle af de lækre varme sommeraftner på at se en god film eller din ynglings serie, så vil du måske opleve nogle problemer med at streame film i udlandet fra nogle af de danske streamingtjenester. Årsagen til at dette ofte ikke kan lade sig gøre er fordi disse streaming tjenester er geografisk blokeret hvilket betyder at de kun er åbne i de pågældende lande som du har købt tjenesten i. Dette kan man dog med VPN komme helt udenom og derfor er det oplagt at gøre brug af VPN, især på campingferie og teltferie, hvor man måske gerne vil bruge aftenen på at se en god film, når man lige har brug for at koble af efter en dag fyldt med oplevelser.

Få en lav Netflix Pris

Først og fremmest så er det bedste du kan gøre med VPN at få en billigere Netflix Pris fordi det er nemlig utrolig nemt at få dette når du har VPN. For der er nemlig mulighed for at få en langt lavere Netflix pris en den du betaler normalt i Danmark, fordi Danmark er en af de dyreste lande i verden at have et Netflix abonnement hos. Når du køber netflix i Danmark så vil du opleve det der hedder geografisk pricing som betyder at du vil opleve prisforskel afhængig af hvor i verden du befinder dig. Da vi i Danmark har mange penge pr. indbygger, så betyder det at de fleste tjenester som Netflix sætter prisen en smule højere for os end hos lande der er fattigere.

Sådan streamer du Netflix i udlandet med VPN

Hvis du er i udlandet så vil du opleve at din Netflix konto pludselig enten ikke virker eller kun får undertekster og sprog på det land du er i. Det betyder at du ikke får noget som helst ud af din Netflix konto på din ferie fordi dette er til gene. Hvis du logger på din VPN og vælger en dansk Server, så vil du ikke opleve noget som helst til forskel for hvis du havde været i Danmark, hvilket også er gældende hvis du ser ting som Viaplay, Tv2 play, DR eller lignede streamingtjenster.

Indlægs forfatter: admin