Sådan laver du din egen e-juice smag

Sponsoreret indhold.

E-cigarretter er i løbet af de seneste par år blevet mere og mere populære. Når man går igennem Århus by, er det ikke unormalt at støde ind i folk, der pulser på en E-cigaret. E-cigaretten adskiller sig især i forhold til den almindelige smøg ved, at du kan få en masse forskellige smage. Og ikke nok med at man kan eksperimentere med de mange færdigblandede smagsaromaer, så kan man endda også blande sin helt egen. Som selvblander styrer du også selv styrken på din valgte aroma, hvor tyk røgen skal være osv. Du kan derfor få præcis den oplevelse, du søger med din E-cigaret, hvis du kaster dig ud i kunsten af blande selv. Efter kort tid vil du også hurtigt opdage, at det er ganske simpelt, og derfor er det også noget, som der efterhånden er mange, der foretrækker.

 

Kom godt i gang

Man kan købe bland selv-væsker og nikotin baser både online og i fysiske butikker. Se bland selv e væsker og nikotin baser her. Nikotin baserne fås i 10ml-flasker samt i mange forskellige styrker. Så der er helt sikkert også en styrke, der passer til netop dit behov. Derudover kan man også få de nikotinfri baser eller de såkaldte base fuel i 100ml-flasker. Det betyder, at du kan finde præcis den mængde, du har behov for. Forsøg dig for eksempel frem med en mindre flaske til en begyndelse, hvis du ikke er helt sikker på den givne smag og aroma, og køb en større flaske når du har fundet frem til noget, som der falder i din smag. Det er desuden også meget normalt med de små flakser, når man skal på tur. Det være sig for eksempel en campingtur. Her er ens hverdag nemlig ofte præget af for eksempel gåture og besøg i diverse byer, og derfor er det smart med de mindre flasker, som blot kan puttes i lommen eller i tasken. Det er således let at transportere flaskerne, og derfor er de ikke nogen hindring, når man ryger på sin E-cigaret. De større flasker er dog mere praktiske at have liggende i for eksempel campingvognen, da de ikke så let forsvinder blandt alle ens ting. Og derfor har man altid mulighed for at få den opfyldning, som man kan have behov for.

Eksperimentér dig frem eller lad dig inspirere

Ligesom alle mennesker har individuelle smagspræferencer, når det kommer til mad, så gælder samme regel med E-cigaretter. Det er derfor individuelt, hvilken smag man foretrækker til sin E-cigaret. Derfor er der ikke andet for end at begynde at eksperimentere løs derhjemme og finde frem til den smag, som man bedst kan lide. Man lykkedes sjældent med at lave den perfekte blanding første gang. Men så evaluerer man på blandingen og finder ud af, hvordan man kan gøre den bedre. Måske var blandingen alt for stærk? Måske er smagen for dig ikke tiltrækkende? Måske er smagen for svag? Eller også stemmer den bare ikke helt overens med dine forventninger. Det kan være en god idé at lege med blandingsforholdene, sådan så man samtidig finder frem til ens foretrukne styrke. Er man helt på bar bund, kan man også lade sig inspirere af de mange opskrifter på E-cigaretblandinger, der findes online. Så har man noget at eksperimentere ud fra, og man kan derfra finde frem til sin signatursmag. Hvis man tager et kig online giver man således sig selv de bedste forudsætninger for at komme i mål med de blandinger, som man laver. Og derfor handler det blot om at komme i gang og ikke være bange for at fejle.

Indlægs forfatter: admin