På camping i Østjylland

Annonce

I Østjylland, både nord og syd for storbyen Aarhus, findes der en masse prægtige steder at holde campingferie. Man skal ikke undervurdere camping i Østjylland, fordi der findes smuk natur og en lang række seværdigheder, som hele familien kan opleve. Her får du nogle gode idéer, til når campingvognen skal et smut forbi Østjylland.

Samsø

Samsø er et dejligt sted at holde campingferie på. Der er rig mulighed for at slappe af og nyde naturen på samme måde, som I kan holde aktiv ferie ved at tage cyklen med. På cykelruten ”Kulturringen” får du det bedste af begge verdener, nemlig kultur og natur. Langs den 62 km lange rute kan du opdage 28 seværdigheder, mens du nyder den friske luft og Samsøs smukke landskab.

Til børnefamilien er der ferieparker med udendørs pool, beachvolley og meget mere til, så der er noget til alle.

Djursland

Vil du opleve flere naturrige omgivelser, skal du tage turen til charmerende Djursland. Her finder du campingpladser, hvor afslapning er i højsædet. Hvis du ikke selv har campingvogn, er der mulighed for at leje campingvogn eller luksushytter. Du kan opleve den 4-stjernede campingplads i Nationalpark Mols bjerge, som ligger ved Ebeltoft. Her er der god strand, hvor hele familien kan slappe af og hygge. Campingpladsen ligger bl.a. tæt på Djurs Sommerland og Randers Regnskov, så børnene kommer ikke til at kede sig.

Oplev Aarhus

Efter en dejlig uge med camping, skal du naturligvis et smut forbi Danmarks andenstørste by. Her kan du komme til at mærke storbyens pulserende liv, da Aarhus byder på mange ting. Byen byder på kultur i form af det velkendte museum med regnbuen, AROS. I samme by finder du også Marselisborg Dyrehave, hvor man kommer helt tæt på dådyr og hjorte.

Aarhus har også mange spændende spisesteder, både dansk og udenlandsk mad. Vil du opleve lidt af det hele, har byen også street food, hvor man altså kan blive fortabt i de mange spændende retter.

Der er både oplevelser for børnefamilien og kæresteparret, så skynd jer ud og oplev Aarhus’ sprudlende gadeliv.

Indlægs forfatter: admin