Mangler du aktiviteter til din campingferie?

Skal du på campingferie med familien, så er der ofte nogle aktiviteter, som I har planlagt på forhånd, og som er med til at bestemme, hvor rejsen skal gå til. Men sommetider kan det være rart at have et par ekstra ideer i baghovedet, hvis der går for meget afslapning og hygge i sommerferien. Nogle gange kan vejret snyde på godt og ondt, eller måske I bare har brug for at være mere aktive, end hvad I havde regnet med. Heldigvis er der mange forskellige muligheder, når det handler om aktiviteter på din campingferie. Vi kommer med tre forslag til, hvad du kan foretage dig på campingferien, hvis de skal byde på aktive dage, hvad enten det er indenfor eller udenfor.

 

Tag sportstøjet med, og kom ud

Er vejret godt, så er det med at udnytte, at det byder på et væld af forskellige aktiviteter udendørs sammen med hele familien. Smid sportstøjet i tasken, og bliv inspireret rundt omkring på nettet til, hvordan du nemt kan sammensætte en aktiv dag for både børn og voksne. På Cooltights.dk finder du en blog, der kommer med forskellige guides og gode ideer til sportsaktiviteter, og du vil uden tvivl blive godt og grundigt inspireret. Tag en times cirkeltræning, leg en masse lege, eller gå en lang tur, mens I fortæller gode historier eller tester hinandens almene viden. På den måde får I en aktiv dag i det gode vejr, samtidig med at I alle er sammen.

 

Tag de gode spil med

Er vejret derimod ikke med jer, så er der rigtig tid til hygge indenfor, og dette kan I gøre med god samvittighed. For der findes ikke noget bedre end varm kakao, kage og et godt brætspil, hvor I alle kan være med. Tag de bedste brætspil med hjemme fra hylden, eller køb et af de nye spil til ferien, så I kan få et ekstra på hylden, når I kommer hjem igen. Lav en lille turnering, så der rigtig går konkurrence i den, og inddel jer i hold, så I kan finde frem til, hvilket hold der skal være dagens bedste hold.

 

Udnyt lokalområdet

Selvom du måske har planlagt din campingferie efter nogle bestemte seværdigheder i området, hvor campingpladsen ligger, så er der ofte en række aktiviteter og oplevelser, der ligger og lurer under overfladen. Der er nemlig flere oplevelser i et lokalområde, end hvad man lige går og tror, og kigger du ekstra godt efter i sømmene, så vil du opdage, at der er nok at tage sig til. Det kan være de små oplevelser som et smukt naturområde eller en bestemt restaurant, som bare skal prøves, eller måske der ligger et stort vandland lige i nærheden. Brug internettet som din hjælper på ferien til at udforske det område, som campingpladsen ligger i, eller tag de gode sko på, og gå en god tur i området. For måske du eller andre i familien opdager noget, som I senere hen vil dele med andre turister, der også tager på campingferie samme sted.

Indlægs forfatter: admin