Lækre spisesteder tæt på natur i Odense

Lækre spisesteder tæt på natur i Odense

Naturen er et dejligt sted at være. Der er helt stille og roligt, men samtidig fyldt med liv på en helt anden måde end midt i en storby. Det er mere diskret liv, som man nogle gange skal kigge lidt ekstra for at finde, da det ikke altid er synligt ved første øjekast. Der er dog en ro og en skønhed, som ikke kan skabes af beton og asfalt. Og hvad bedre end at nyde et lækker måltid mad lige ved den smukke vilde natur.

Hvis der er noget der samler mennesker omkring fælles hygge, så er det et godt måltid mad. Og hvilket bedre tid at nyde en lækker frokost eller middag med familien eller vennerne end lige ved siden af den blomstrende natur. Besøg det hyggelige spisested Restaurant CarlsLund i Fruens Bøge Skov og oplev den lækre mad og den fantastiske beliggenhed.

Det perfekte sted at spise

Hvis du er i Odense og leder efter det perfekte sted at spise, så er det her og med fundet. Ikke alene får du noget rigtig lækker mad, men det ligger også lige i nærheden af den smukke fynske natur. Du kan nyde lækker og traditionel dansk mad med dem du holder af og opleve den fantastiske harmoni som stedet sammen med det overdådige måltid skaber. Her er plads til alle, selv mindre børn, som har mulighed for at lege på naturlegepladsen og tage på en lille udforskning i skoven lige nær. Så kan de legende børn få brændt lidt krudt af og gøre oplevelsen bedre for dem.

Og får i lyst til at genskabe succesen, så er der også muligheder for at holde et større selskab der som en konfirmation. Det er en fantastisk lokation ved Fruens Bøges Skov. Se mere på hjemmesiden om booking og gør klar til et brag af en fest.

Indlægs forfatter: faktura_141