Kan man tage på camping om vinteren?

Annonce

Camping er for mange danskere en attraktiv måde at holde sommerferie på, og imens nogle kører sydpå med campingvognen på anhængertrækket, satser andre på det lunefulde danske sommervejr og bliver herhjemme. I sommerhalvåret er der stuvende fuld på alle danske campingpladser, men hvordan ser det egentlig ud om vinteren? Kan man overhovedet campere og vinteren, og hvor skal man tage hen for at holde vintercamping? Det forklarer denne artikel.

Vintercamping er faktisk mere normalt, end man skulle tro, og mange danskere tager på camping i vinterhalvåret. Vintercamping er ikke kun for de hardcore campister, mange børnefamilier tager også på vintercamping med stor fornøjelse.

Mange campingpladser holder åbent om vinteren, og de danske campingpladser har investeret mange penge i nye og moderne faciliteter, så de har noget at tilbyde deres besøgende hele året rundt. Mange af disse campingpladser har sågar investeret i miljørigtige energiformer som eksempelvis jordvarme og solvarme, så der er masser af strøm til indendørs hygge, ligegyldigt om du vil se en film, koge vand til en kop te eller tjekke de seneste fodboldrygter på nettet.

Vinteren er ofte kold og mørk, så hvorfor vælger nogle mennesker at campere i vinterhalvåret? Én af de helt store grunde til, at folk i dag også camperer om vinteren, er, at mange af de nye moderne campingvogne er så godt isolerede, at de sagtens kan tage kampen op mod efterårsstorme og nattefrost, eller hvad DMI nu har at byde på. Derudover har mange af dem gulvvarme, centralvarme, badeværelser med brus og velindrettede køkkener. Du kan læse mere om de vildeste campingvogne her.

Mange af de danske campingpladser tilbyder desuden opvarmede, hyggelige og velisolerede hytter, som man kan leje om vinteren. Lige meget hvad man vælger at bo i, skal man nok kunne holde varmen. Ofte er de fleste af campingpladsernes faciliteter åbne, selvom det er vinter, så der er rig mulighed for at lave en masse sjove ting.

 

 

Indlægs forfatter: admin