Gå godt – Gå bedre – Gå bedst

Som campist traver man frem og tilbage mellem campingvogn og toiletbygning, strand, og legepladsen. Man går utrolig meget, når man bor på en campingplads, hvor der kan være lidt længere til alting. Det kan mærkes i fødderne. De mange skridt kan give anledning til ømme fødder og masser af hård hud. 

 

Dine fødder bærer rundt på dig hele dagen, og derfor er det vigtigt, at du passer godt på dem. Ligesom du en gang imellem svinger en hårkur i håret eller som minimum går til frisør fra tid til anden, skal du også huske at pleje dine fødder. Fødderne kræver pleje og masser af fugt, særligt i efteråret hvor de har tendens til at tørre ud, ligesom dine hænder gør det.

 

God fodpleje er derfor alfa og omega, og en professionel fodpleje kan gøre underværker.

Derfor kan du med fordel Gør fødderne efterårsklar med professionel fodbehandling. Når du først har prøvet en fodbehandling, vil du uden tvivl undre dig over, at du ikke har gjort det noget før. Det er velvære at give dig selv en professionel fodbehandling, og det kan være rart med lidt ekstra pleje og omsorg her i den mørke tid.

 

Der findes mange forskellige behandlinger til fødderne. Men langt de fleste vil have fokus på at pleje dine fødder med fugtgivende cremer. Andre behandlinger inkluderer en let fodmassage, som er med til at stimulere blodcirkulationen, som er med til at holde dine fødder sunde.

Indlægs forfatter: admin