Den hurtige guide til feriesteder i Danmark

Sponsorindhold

De fleste af os søger sydpå, når ferieperioden er over os. Det er lidt en skam, når man tænker over, hvor mange flotte og spændende destinationer, som man kan besøge herhjemme i lille Danmark. Det er sjældent, at vi kommer ud over stepperne og virkelig tager den danske natur til os. Du kan derfor tage på en anderledes ferie, end hvad du måske er vant til, og undersøg, hvad det lille land i norden har at tilbyde.

5 lækre feriesteder i lille Danmark

Selvom du bliver i skønne Danmark, så er der alligevel nogle omkostninger ved at holde ferie. Det kommer man nok aldrig udenom. Der er hoteltakster, benzin til bilen og restaurantpriser, der i forvejen er høje, fordi det er højsæson. Optag derfor et lån hurtigt online.

Storbyferier i Aarhus eller København

Storbyferier har din helt egen unikke charme, og København og Aarhus er fantastiske oplevelser på hver deres måde. Aarhus er en interessant studieby med liv og farver. Tag forbi det landskendte kunstmuseum ARoS eller nyd midtbyen ved åen. København byder på en noget større tilværelse med Tivoli, Den Lille Havfrue og Papirøen samt meget, meget mere.

Tag på ø-ferie på Bornholm

Bornholm har utrolig mage turistoplevelser, som man sagtens kan få glæde af, selvom man er dansker. Den lidt sjove bornholmeraccent bidrager til oplevelsen. Ellers kan du uden problemer leje en cykel og køre hele Bornholm rundt. Se Hammershus, bad i strandkanten ved Dueodde, og smag på den lokale røgede sild.

Cold Hawaii

Såfremt du har en surfer gemt i maven, så er det bare brandærgerligt, at der er så langt til Hawaii. Hvad ville du sige, hvis du fandt ud af, at du sagtens kan surfe i Danmark? Cold Hawaii ved Klitmøller har lige præcis det, du leder efter, for at tilfredsstille dine bølgebehov. Pak tasken, og smid brættet ovenpå bilen. De kolde bølger venter.

Rubjerg Knude

Du har sikkert hørt om fyrtårnet dækket af sand før, men det er ikke sikkert, at du har set det i levende live. Og du må hellere skynde dig, inden det styrter helt i havet. Rabjerg Knude tilbyder ørkenlignende tilstande, som vi ellers ikke er vant til i Danmark. Det ligger også tæt på feriebyer som Løkken, Skagen og Blokhus.

Sønderjysk natur

Den sønderjyske natur er noget for sig selv, og det er et must, når det kommer til feriedestinationer i Danmark. Du kan blandt andet tage familien med ud for at se sæler ved Langli Sand, Korresand og Lammelæger.

Indlægs forfatter: admin