Alt du skal bruge til forteltet

Sponsoreret.

Campingsæsonen står for døren, og snart er det tid til at trille ud i Danmark og resten af Europa med campingvognen.  Men har du helt styr på, hvad du skal huske at have med til forteltet? Og er der mon noget på listen, du mangler?

Gode stole

I skal naturligvis have noget med at sidde på, for selvom det er dejligt at komme ud i naturen, er det ikke så rart at sidde på græsset hele sin ferie. Sammenklappelige havestole er derfor yderst vigtige at have med. Selvom mange køber de billige campingstole, kan det være en stor fordel at investere i nogle rigtige havestole, så du sidder godt og ikke får dårlig ryg på din ferie.

Varmelamper

Varmelamper er en anden uundværlig ting at have med til forteltet. Selvom sommeren forhåbentlig bliver varm, kan de sene aftener og nætter stadig være kølige. Man kan købe mange smarte varmelamper, der er designet til camping, og som kan hænges op midt i teltet og give varme på de kølige sommeraftener.

Lys

Selvom solen først går ned sent om sommeren, bliver det jo mørkt på et tidspunkt, og derfor har man brug for lys i forteltet.  Der findes både smarte campinglamper, der kan stå på bordet, eller lange lister med LED-lys, som kan hænge langs forteltets stænger. Det vigtigste, når du vælger lamper, er, at de skal give et hyggeligt og behageligt lys, så man får lyst til at opholde sig i teltet så længe som muligt.

Underholdning

I skal naturligvis også huske noget at underholde jer med, når I skal sidde og hygge i forteltet. Især kort og brætspil er en god idé, fordi det samler hele selskabet, så alle ikke sidder og glor ned i hver sin mobiltelefon. Det skaber sammenhold at spille spil med sine nærmeste, og på den måde får i en hyggeligere campingtur.

Læs flere råd her til, hvordan du får den perfekte campingferie med familien eller en guide til, hvor I kan rejse hen.

Indlægs forfatter: admin