Camping med plads til hele familien 

Annonce:

Camping er virkelig noget, der bringer hele familien tættere sammen. Der opstår en helt ny hverdag på campingpladsen, og selvom telt eller campingvogn kan være lidt trangt, er det også en måde at komme tæt på hinanden på. Læs mere her! 

Mor og far kan sommetider synes, at det er lidt udfordrende, det dér med camping. Men en ting er sikkert: Campingferie er et kæmpe hit hos børnene, der næsten altid får nye venner på hoppeborgen eller legepladsen. Og når børnenes ferie er god, er forældrenes det heldigvis også. 

Camping kan være en god måde at være sammen på lidt anderledes vilkår, end man plejer. Det er både spændende og lærerigt at skulle bo sammen på mindre plads, at lave mad på trangia og være en del af et helt nyt, lille samfund på campingpladsen. 

Natur og camping-kultur for hele familien 

Familiecamping i Løkken ved Vesterhavet kombinerer den særegne og skønne camping-kultur med den smukkeste natur, som hele familien kan nyde. Her kan børnene lege med deres nye legekammerater ved vandet, og mor og far kan nyde en romantisk solnedgang. På den måde er der noget for hele familien. 

I det hele taget er det en god idé at tænke i familievenlige løsninger, når I skal på camping sammen. Nogle campingpladser tager mere højde for børnefamilier end andre, men som nævnt finder børn som regel ud af det sammen, på en campingplads. Til gengæld er det vigtigt, at hverken forældrene eller familiens større børn løber sur i campinglivet, og her kan det være en rigtig god løsning at vælge et område, der appellerer til alle 

Havet er et hit, der ikke har nogen alder, og her findes oceaner af aktiviteter, som interesserer familiens forskellige medlemmer. De små kan bade og bygge sandslotte, teenagerne kan spille strandtennis eller –volley, og forældrene kan slappe af og nyde solens stråler og havets salte duft. 

Indlægs forfatter: admin