Sådan får du internet i campingvognen

Der er ikke noget bedre end at holde ferie og hvad er der bedre, end at holde ferie i sin campingvogn, hvor du selv bestemmer hvor du køre hen? Der er rig mulighed for at tage din campingvogn med på de forskellige campingpladser rundt omkring i landet, men du kan også tage den med på ferien til udlandet og besøge nogle varmere lande. Der er kort sagt utroligt meget frihed i en campingvogn, som man ikke får med andre typer ferier.

Men det er nødvendigt at være forbundet med omverdenen, selvom du er på ferie, og derfor har vi lavet denne artikel, hvor du kan lære hvordan du kan få internet i din campingvogn:

Mobilt bredbånd i campingvognen

Der er faktisk mulighed for at få internet i din campingvogn igennem 4G forbindelsen som du kan læse mere om her https://mit-bredbaand.dk/mobilt-bredbaand/ hvor du kan læse om mobilt bredbånd, der som navnet antyder er mobilt og du kan derfor medbringe det overalt hvor du befinder dig.

Med et mobilt bredbånd så skal du kun bruge et dataabonnement som du ofte kan få hos din udbyder af mobiltelefoni. De koster faktisk heller ikke særligt meget, men du skal dog være opmærksom på at der er en databegrænsning på datakort i dag, hvilket betyder at du ikke har ubegrænset internet. Men der findes dog så store pakker at du helt sikkert kan finde en der dækker dine behov.

 

Få en 4G router

For at få mobilt bredbånd i din campingvogn til campingferien, så skal du have en 4G router. Der findes nogle forskellige muligheder, hvor du eksempelvis kan få en 4G router som ligner en almindelig router, med mulighed for internetkabler og lignende. Men i denne router skal du blot indsætte et mobilt bredbånds datakort som endeligt bare er et simkort som dem vi kender i dag, bare med data i stedet for taletid.

Der findes også de mindre alternativer som en mifi router som er en lille enhed på størrelse med en almindelig mandepung og som kan medbringes i lommen. Denne minirouter er som sagt ikke særligt stor, men det er en billigere mulighed, som kan bruges til maksimalt 10 apparater på samme tid. Dette er mere end rigeligt til de flestes forbrug, dog skal du være opmærksom på at deres antenner heller ikke er så store, så hvis du er langt ude på landet, hvor 4G signalet ikke er særligt godt, så er det nok ikke det bedste valg.

 

Konklusion

Hvis du gerne vil have internet i din campingvogn, så er der som du kan se i de overstående afsnit, rig mulighed for at komme online og holde forbindelsen med omverdenen. Her på https://campinghygge.dk/ kan du holde øje med de forskellige muligheder og også få inspiration til hvor du vil holde din næste ferie, men husk at det ikke er alle steder i verden du kan bruge dit mobile bredbånd uden omkostninger.

Dog kan du, hvis du holder dig indenfor EU normalvis bruge dit mobile bredbånd uden at det koster ekstra.

Indlægs forfatter: admin